Pronajmeme vaši nemovitost: balíček GARANCE

21.8.2019

Už jste si někdy při pronájmu nemovitosti řekli: tak a dost? Kdo se má pořád stresovat s těmi nájemníky? Pokud vás dokonce napadlo nemovitost raději prodat než neustále něco řešit a zařizovat, tak pro vás máme alternativu: pronajímejte s Foreigners!

Balíček s názvem GARANCE je jednoduchou a příjemnou cestou, jak mít vlastnictví a pronájem nemovitosti jako koníček, který vám dělá radost a zároveň přináší peníze.
Název balíčku napovídá, že vám garantuje včas zaplacené nájemné. S majiteli uzavíráme smlouvu o garanci zpravidla na 2 roky a po tuto dobu hradíme každý měsíc nájemné v předem domluvené výši.

Hlavním cílem balíčku GARANCE je to, aby majitel nemovitosti skoro ani nevěděl, že ji má.
To znamená, dostává pravidelně rentu za minimum starostí. Majitel není zaneprázdněný agendou oprav spojenými s užíváním bytu, malování mezi podnájemníky a další. Ze zkušeností s našimi majiteli víme, že řešení oprav a jiných “trablů” s nájemníkem, je vyčerpávající a bere spoustu času. Samozřejmě, může nastat nahodilá situace, kdy je nutné schválení majitele – třeba když je potřeba vyměnit prasklou vanu v sprchovém koutě a podobné záležitosti. Těchto situací je ovšem minimum.

Vše ostatní v našem balíčku GARANCE naleznete.

Místo dlouhého hledání nových nájemníků nás stačí kontaktovat a do týdne máte podepsanou smlouvu o GARANCI.

Autor článku:

Karyna Babkova