Pronajmeme vaši nemovitost: balíček EXKLUZIVITA

19.8.2019

Máte rádi pocit jedinečnosti? A co takhle ten pocit zažívat i při hledání nového nájemníka do vašeho bytu? Přání se lehce může stát skutečností a vy se můžete začít cítit jedinečně už dnes.

Jakožto správce nemovitostí a firma, která je každý den v přímém kontaktu s majiteli bytů a domů v České republice, nás překvapila současná situace na realitním trhu. Konkrétně realitní společnosti, které si od majitele vezmou provizi a pak znovu od klienta. Tohle je za nás přesný opak toho, kdy si majitel nemovitosti připadá jedinečně.

Foreigners není realitní kancelář, jsme relokační agentura (jaký je rozdíl mezi těmito dvěma subjekty naleznete vysvětlené tady). A nejde o slovíčkaření. Opakované spolupráce s majiteli nemovitostí, vzájemné kontaktování ohledně nově nabízených prostor, které si lidé pořizují na investici, to vše nás baví a ujišťuje, že děláme svoji práci dobře. Pronajímání nemovitostí má být příjemný zážitek, který je pro majitele rychlý, snadný a třeba i zábavný. A to našim majitelům dopřáváme.

Díky otevřenosti majitelů, které máme v databázi, jsme tak byli schopní vytvořit balíček pro majitele nemovitostí s názvem EXKLUZIVITA, kdy po dobu prvního roku spolupráce poskytujeme naše služby zdarma:

Komunikace pouze s ForeignersSnížení počtu telefonátůInzerce na různých realitních serverech (Foreigners.cz, Sreality atd.)ZdarmaTopování ZdarmaFotografie od profesionálního fotografaZdarmaProhlídky (dle přání majitele s ním/bez něj)Úspora časuPrávníkem ověřené vzory smluv i předávací protokolyZdarma Předání bytu s relokačním konzultantem s detailní dokumentacíZdarmaPřipomínka konce smlouvyÚspora času / paměti

Chcete taky dostat něco navíc, cítit se exkluzivně a hlavně pronajímat vlastní byt snadno a bez problémů? Neváhejte nás kontaktovat!

Autor článku:

Karyna Babkova