Palác Kobližná – Bydlení v srdci Brna

23.12.2020

Chcete mít jistotu, že hodnota vašeho bytu nikdy neklesne? A co víc, budete mít vždycky po ruce vše, co k životu potřebujete? Bydlení v centru města splňuje obojí, ať už plánujete pořídit byt jako investici nebo tam chcete žít vy sami. A co třeba bydlet hned u náměstí Svobody v Brně? Přesně tam se nachází Palác Kobližná.


Jistá lokalita a podniky na dosah ruky

Byty v centru mají hned několik výhod. Jedna z nich je, že kulturní střed města se málokdy mění. Bavíme-li se o velkých městech jako Brno nebo Praha, nebo o nějakých menších, můžete si být jistí, že jejich srdce se nikam nepřesune. Města se postupem času rozšiřují, vznikají nové čtvrti, které i často mají svoje menší centra. Ale ta hlavní už byla vybudována před desítkami, někdy až stovkami let, a už jsou v kultuře města tak zažitá, že jejich přesun je přinejmenším nepravděpodobný.

Takže pokud se rozhodnete, že byste chtěli v takové lokalitě bydlet, můžete si být jisti, že i za pár let tam bude stejně živo. Pořád bude vše na dosah ruky. Mít hned naproti vchodu kavárnu, restauraci nebo bar už zdaleka není jen otázkou štěstí jako ve vzdálenějších čtvrtích. V centru máte dokonce na výběr.

Tím se z centra města stávají žádané oblasti, které si stabilně drží svoji cenu. I když máte o životě jiné představy a láká vás spíš klid odlehlejších městských částí, vlastnit nemovitost právě blízko centra se rozhodně vyplatí. Proč?

• Z centra se dá jednoduše dostat po celém městě.

• Tyto lokality jsou atraktivní nejen pro studenty, ale také pro mladé pracující lidi.

• Je to výborná investice.

• Můžete v bytě bydlet vy sami a začít ho pronajímat později, až se přestěhujete jinam!

Zajímá vás bydlení v centru Brna? Právě tam máme dva byty v prodeji, koukněte na ně! Hledáte jinou nemovitost? Napište naší realitní makléřce Kateřině na e-mail: katerina.stehnova@foreigners.cz.

Autor článku:

Katerina Stehnova Strasakova